lunes, febrero 02, 2009

Grand Prix Trial Hannover

Intentando hacerle un favorcillo a mi amic Raul Rabionet o, por lo menos, echarle una mano de forma desinteresada, os cuelgo aqui la informacion de un torneo que proximamente se celebrara en Barcelona. No os lo traduzco porque supongo que esta lo suficientemente claro, pese a estar en "polaco", ;) pero si alguien tiene alguna duda, yo, como maestro y conocedor de la lengua de Pompeu Fabra, os lo aclarare gustosamente. Suerte para todos!!!
.
Grand Prix Trial Hannover
-
El Centre Cívic El Coll vol començar la seva andadura en l’organització de tornejos de Magic amb un Trial per Hannover amb premis en metàl·lic. Si aquest torneig té èxit, tindrem la possibilitat d’organitzar-ne d’altres en altres centres culturals del barri de Gràcia, així que us convido a assitir en masse, que valdrà la pena. Jo en seré l’organitzador i àrbitre principal, i faré tot el possible per que tots en sortiu satisfets.
.
Data: Dissabte, 7 de febrer
Horari: Obertura de portes, 9:30. Tancament d’inscripcions, 10:00
Format: GP Trial Extended.
Rondes de suís + top8.
Lloc: Centre Cívic El Coll, C/ Aldea 12, Barcelona
Preu inscripció: 10€
Premis:
· 3 Byes al GP Hannover per els guanyadors.
· Subvenció per el viatge al GP : 90% de les inscripcions en metàl·lic, repartit a parts iguals entre els que guanyin byes.
· Premis en sobres per el top 8
.
Notes de l’organització:
· Com que els dissabtes no hi ha massa opcions per dinar per les rodalies, montarem un servei de bar amb entrepans i begudes.
· Com arribar:Metro L3 VallcarcaAutobusos 28, 87, 92
· Donat que hem d’organitzar el servei de bar, ens serà molt útil que us preinscriviu. Podeu fer-ho enviant un e-mail amb el vostre nom i DCI a rabionet arroba gmail punt com.

1 comentario:

Anónimo dijo...

haver si puedes hacer un report de tu top 8!!! Felicitats amic!!